Tapio Pirttinen Oy

TAPIO PIRTTINEN Oy 

Vaasantie 923, 62375 YLIHÄRMÄ
Puh 06 484 7150  

info@tapiopirttinen.fi
Ota yhteyttä 

 

Avoinna arkisin: 8.00-15.30 

Muina aikoina sopimuksen mukaan. 

Tapio Pirttinen Oy

Etusivu » Tuotteet » Ruokinta » Faresin PF (Precision Feed) hinattavat apevaunut


Faresin seosrehuvaunut


 

 

UUTTA vuodelle 2018 – Faresin PFPF – Preceision Feeding, tarkkuusruokinta.

Faresin PF on kattava apevaunumallisto 1, 2 ja 3 ruuviisia pystyruuviapevaunuja 9-46m³ tilavuuksilla. Mallisto, jonka suunnittelun lähtökohtana on ollut tehokas sekoitus, matala tehontarve ja vähäinen vaunun kuluminen. Näillä eväin Faresin PF on apevaunu, joka tuottaa tehokkaasti korkealaatuista seosrehua vuosien ajan, teit sitten seosrehusi paaleista tai siilorehusta.


PF - säiliö

PF-malleissa on entisestään parannettu säiliön geometria, joka voimistaa vaunun sisäistä pitkittäissuuntaista virtausta (2- ja 3 ruuvivaunut). Materiaalin virtaus virtaus varmistaa tehokkaan sekoittumisen, ja mahdollistaa vaunun lastaamisen niin päistä, kuin keskeltä.
Säiliön alaspäin kapenevalla muodolla on mahdollistettu pienempihalkaisijaisten sekoitusruuvien käyttö, jolloin tehontarve ja sitä kautta polttoaineen kulutus alenee.


PF - sekoitusruuvit

PF-mallin ruuveissa ruuvin lehti toimii myös terän tukena, jolloin erillisiä terän tukia ei tarvita. Terät kestävät paremmin vääntymättä, katkeamatta tai muuten vaurioitumatta, myös jäisellä paalirehulla. Terät on mahdollista asentaa kahteen eri asentoon, Agressiivisempaan, enemmän leikkaavaan asentoon pitemmälle tai kuitupitoisemmalle rehulle, ja miedompaan asentoon esim tarkkuussilputtua rehua käytettäessä.

 

Kaikissa olosuhteissa

Faresin PF vaunuilla seosrehun valmistus onnistuu niin siilo- kuin paalirehulla. Säiliössä vakiona oleva yläkehä estää rehun ylipursuamisen.


Ruuveissa erikoisterästä

PF-mallien sekoitinruuveissa on Durostat 400 – teräksestä valmistettu ”Power Blade” - alaosa. Ruuvin elinikä jopa kaksinkertaistuu, kun kovimmalle kulutukselle altistuva osa on valmistettu kulutusta kestävästä erikoisteräksestä. Tarvittaessa Power Blade – alaosa on irroitettavissa ja vaihdettavissa. Kaikkein kuluttavimpiin olosuhteisiin sekoitusruuvin lehdet voidaan valmistaa kokonaisuudessaan Durostat 400 teräksestä

 

Vaaka vakiona

Oikean seoksen varmistamiseksi Faresin PF-vaunut varustetaan vakiona ohjelmoitavalla I Feed Good – vaakajärjestelmällä. Vaakajärjestelmä on käytettävissä myös Suomen-kielellä. Vaakaan voidaan ohjelmoida 15 reseptiä ja 15 eri ainesosaa. Tarvittaessa järjestelmää voidaan laajentaa lastauskoneeseen kiinnitettävällä vaakanäytöllä, jolloin vaakaa voidaan lukea lastauskoneesta poistumatta.

 

Kaikki irti rehuista - Polispec NIR

Pyrittäessä maksimaaliseen tuotokseen, Faresin PF vaunut voidaan varustaa POLISPEC NIR rehuanalysaattorilla. Analysaattorin avulla pystyt analysoimaan rehun ruokinnalliset arvot siilosta, seosrehuvaunusta, ja ruokintapöydältä. Yhdistämällä tämän tiedon tuottamasi maidon laadun tietoihin, voit suunnitella ruokintaa tarkemmin ja tarkemman tiedon pohjalta.
Lue lisää:

Polispec esittely Faresinin kotisivulla

 

Faresin PF - sinun reseptilläsi

Jokainen Faresin PF apevaunu valmistetaan asiakkaan tilauksen mukaan. Näin varmistetaan että jokainen Faresin PF on asiakkaan tilalle räätälöity kokonaisuus.
Vakiovarustus sisältää ohjelmoitavan vaakan ja 2-nopeusvaihteiston. Vakiona vaunu toimitetaan 900mm leveällä molemmin puolin jakavalla kuljettimella, mutta haluttaessa vaunu voidaan toimittaa myös ilman kuljetinta.

Vaihtoehtoiseten ja lisävarusteiden valikoima kattaa mm.:

  • Lukuisia purkuvaihtoehtoja kuljettimilla tai ilman

  • Olkipuhallin kuivitukseen

  • Akselistovaihtoehtoja jousituksella ja jarruilla tai ilman

  • Sähköinen hydrauliikan hallinta

  • Lukuisia nopeudenmuunnin vaihteistovaihtoehtoja

  • Sekä lukuisia muita varusteita eri käyttäjien tarpeisiin

<b>FARESIN PF apevaunu</b><br>1, 2 ja 3 ruuviset mallit 9-46 kuutiota
<b>FARESIN PF apevaunu</b><br>Optimoitu sekoitusteho ja matala tehontarve.
<b>FARESIN PF apevaunun säiliö</b><br>Säiliön geometriassa optimoitu materiaalin virtaus ja tehokas sekoitus
<b>FARESIN PF apevaunun sekoitusruuvi</b><br>Ruuvin lehti toimii terän tukena, Tyhjenemistä edesauttava puhdistuskola, ja Durostat HB400 teräksinen ruuvin alaterä
<b>FARESIN PF apevaunun sekoitusruuvi</b><br>Sekoitusruuvi saatavissa Durostat HB400 teräksisenä. Puhdistuskammassa varaus magneetille
<b>I Feed Good - Vaaka</b><br>Kaikissa malleissa vakiona ohjelmoitava I Feed Good - vaaka
<b>Polispec NIR</b><br>Tierdätkö mitä rehusi tuottaa? Faresin vaunuihin saatavilla Polispec NIR rehuanalysaattori
<b>Kuljetinvaihtoehtoja</b>
<b>Purkuvaihtoehtoja</b><br>Saatavilla purkuluukkuja vaunun kylkiin ja vaunun taakse
<b>Purkuvaihtoehtoja</b><br>Etupurkuluukku
<b>Purkuvaihtoehtoja</b><br>Purkuluukku takakyljessä
<b>suora sivupurku ja jatkokuljetin</b>
<b>Faresin PF vaunun olkilietso ja voimansiirto</b><br>Puhaltimen voimansiirto kiinteällä akselilla, ei luistavia hihnoja